Sønderborg & Syddanmark

Biodiversitet

Styrk biodiversiteten

Kloden lider under vores effektive udnyttelse, og arter forsvinder med hastige skridt. Det kan vi faktisk nemt ændre ved ganske små ændringer i vores måde at se og betragte haver og naturen på. Mange gange handler det om at stoppe med at kæmpe mod naturen og i stedet samarbejde med den.

Værdien af planter og insekter i dit udeområde

Der ligger en overflod af gaver, når man først får øjnene op for, hvor fantastisk en kællingetand er som krukkeplante, eller hvor smuk en blåhat er i sit staudebed.

En masse insekter er helt eller delvis afhængige af disse planter for at overleve. Og når først en Aurora-sommerfugl er landet i din have, opdager du den ekstra dimension, naturen kan tilføre for at skabe endnu større grønne oplevelser.

Markområde ved Sønderborg med plads til naturen og en rig biodiversitet ...

Implementering af biodiversitet: Små eller store tiltag tilpasset dit behov

For at hjælpe naturen behøver din have eller virksomhed ikke ligne en slagmark – natur kan være smuk. Kvashegn, vand, brændenælder, mosaikklip er bare nogle af de små ting, du kan gøre, for at sikre dyr og insekter i din virksomhed, boligforening eller have.

Jeg kan implementere biodiversitet på alle niveauer og stå for processen fra start til slut, herunder også inddrage de parter, som bliver berørt. Og jeg kan facilitere workshops, hvor alle kan få ejerskab og føle sig inddraget. Biodiversitet er andet end uklippede græsplæner og tidsler.