Sønderborg & Syddanmark

Om Kristian Nordstrøm

K. NORDSTRØM er din havearkitekt og virksomhedsrådgiver

Jeg arbejder med alt inden for det grønne og udfører opgaver for både virksomheder, private og boligforeninger lige fra haveskitser til gennemarbejde planer. Jeg dækker Sønderborg, Sønderjylland og det meste af Syddanmark, og du kan altid kontakte mig for et uforpligtende tilbud på din opgave.

Om mig

Siden jeg var barn har jeg haft en forkærlighed for naturen. Det var derfor naturligt for mig at blive anlægsgartner. Senere tog jeg en overbygning som Jordbrugsteknolog Landskab & Anlæg. Igennem mit arbejdsliv har jeg siddet i ledelsen af større anlægsgartner virksomheder og udført mange haveanlæg tegnet af andre.

Jeg sluttede min karriere som lønmodtager ved Sønderborg Kommune, hvor jeg sad med det overordnede ansvar for de grønne områder og har været med til at skabe en masse spændende og prisvindende projekter.

Jeg stod for implementeringen af Vild Med Vilje, som har været med til at flytte mig mere og mere i retning af at få bragt den ekstra dimension naturen er, ind i haven. Hvem husker ikke glæden ved at fange sommerfugle som barn?

Privat

Privat bor jeg midt på Dybbøl Banke med min kone og tre børn og bruger min have til at få energi og afprøve nye ideer af.

Kristian Nordstrøm er din havearkitekt eller virksomhedsrådgiver i Sønderjylland