Sønderborg & Syddanmark

B2B-rådgivning

Rådgivning af virksomheder

Jeg udfører haverådgivning for virksomheder. Det kan fx være loungeområdet foran din café, der trænger til nogle nye møbler og en grøn indramning, for at tiltrække gæsterne.

Det kan også være præsentationen af din virksomhed – Hvad møder kunderne udenfor, allerede før de træder ind i din virksomhed? Måske trænger du til nye øjne på jeres eksisterende løsning, der kan vise hvordan udeområdet kan tilpasses til netop jeres virksomhedsfortælling.

Så kontakt mig, hvis I har brug for rådgivning, DGNB-certificering, hjælp til løsninger med styrket biodiversitet, planer for udeområder, træplantning eller supervision af nye anlæg.

Bi der sidder i blomst. Planter, dyr og biodiversitet ...

Jeg kan hjælpe med

  • Bygherrerådgivning til den grønne del af bæredygtigt byggeri: Jeg tilbyder DGNB-certificering samt rådgivning og bistand i forbindelse med udvikling af grønne anlægsprojekter, der sikrer, at løsningerne lever op til standarder og miljømæssige krav.
  • Etablering og pleje: Jeg tilbyder hjælp til etablering og vedligeholdelse af grønne anlæg af enhver størrelse. Uanset om det drejer sig om private haver, virksomheder eller offentlige områder.
  • Træplantning: Jeg er specialiserede i træplantning og kan hjælpe dig med at vælge de bedste træsorter til jeres udeområder. Jeg sikrer korrekt plantning, placering og pleje af træer og planter.
  • Professionel rådgivning om grønne anlæg: Jeg står klar til at rådgive og vejlede dig i designet og udviklingen af grønne områder.
  • Tilsyn: Jeg tilbyder at udføre tilsyn og kvalitetskontrol for at sikre, at alle aspekter af anlægsarbejdet udføres korrekt og i overensstemmelse med planerne.