Sønderborg & Syddanmark

Have­arkitekten

Rådgivning af private

Uanset om du trænger til nye øjne på din allerede eksisterende have, eller du f.eks. har bygget nyt og har brug for at anlægge en ny have, kan jeg hjælpe. Jeg kommer ud til dig, og sammen gennemgår vi din have, dine tanker og idéer – og så får du selvfølgelig mine!

Vi finder ud af, hvad du kan og skal beholde af det eksisterende, og har du et budget, vi skal arbejde inden for, så klarer vi også det. Der er ofte mange muligheder for at genbruge planter i din have og tænke dem ind på nye måder.

Book et besøg og få inspiration og en skitse eller en køreklar havetegning. Jeg lover det ikke bliver kedeligt.

Ekspertgennemgang

Ekspertgennemgangen af din have tager cirka 2 timer og kan være starten på en ny have eller give input og ideer til en eksisterende have.

Vi går en tur og gennemgår de elementer, I har i haven, og jeg kommer med nye ideer, råd og vejledning. Jeg har en iPad med, hvor vi kan tegne ideer ind, og den sendes til jer bagefter. I kan evt. selv tage noter undervejs.

Hvis der skal laves plantelister og målfaste tegninger, kan dette aftales på mødet. Det er vigtigt at understrege, at det ikke er en komplet haveplan, men et inspirationsmøde. For mange er dette dog nok til at komme videre med deres havedrømme.”